Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 12 augustus 2016 00:10

Sunayna Wahi mikt op kwartfinales

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Sunayna Wahi Sunayna Wahi

Het doel van Sunayna Wahi is om de kwartfinales te bereiken van de 100 meter sprint op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De atleet komt vrijdag om 12.02 uur in actie in het Olympisch stadion van Rio. Wahi begint bij de preliminary in heat 2.

Met een inschrijftijd van 11,71 seconden is Wahi de tweede beste in haar heat. De top 2 per heat en de 2 snelsten die daarna volgen, gaan over naar de series, die ook later vandaag gelopen worden. ‘Ik wil de kwartfinales halen. Daarvoor moet ik de preliminary zien te passeren en daarna ook de series’, geeft ze aan. ‘Ik zal gewoon alles op alles geven om uit de prelims en series te komen’, zegt de snelste Surinaamse vrouw, die zondag haar 26ste jaardag viert.
 
De organisatie in Rio vindt ze op een hoog niveau. ‘Hoger dan de Panam Games en WK Atletiek. Ik heb ook de accommodaties bekeken, zien er prima uit. Ook het Olympisch stadion is 100% perfect’, zegt Wahi. Voor het feit dat ook Jurgen Themen aanwezig is in Rio, is een enorme ondersteuning voor haar. ‘Ik train al jaren samen met Jurgen en zit ook op dezelfde school met hem in de VS. Ik geniet veel ondersteuning van hem’, zegt Wahi.
 
Na de spelen dit jaar heeft ze geen wedstrijden meer op het programma. ‘Ik zal rusten en daarna voorbereiden voor volgend seizoen’, zegt ze.

VSJS

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 577 keer
Marsosur