Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 02 november 2016 17:27

Isuzu Total Savanne Rally 2016 komend weekend van start

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Volgens AW Brakke, hoofduitzetter Isuzu Total Savanne Rally 2016, zal laatstgenoemde rally zeker spannend en leuk worden. Tot maandag hadden 53 equipes zich opgegeven om de driedaagse savanne rally van aanstaande vrijdag tot en met zondag te rijden.

Deze rally welke onder auspiciën van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) wordt verreden is van vier naar drie dagen gebracht. Volgens SARK voorzitter Diego Chin A Sen heeft zijn organisatie samen met de sponsoren, vanwege de situatie in het land, besloten om het te brengen naar drie dagen.

'De uitzetters hebben er alles aan gedaan om de deelnemers een prettige rally te bezorgen. De Savanne rally kan op een rustige snelheid gereden worden en zeker wel op leuke plekken in het savanne gebied', aldus Brakke. De SARK verwacht een inschrijving van rond de 55 equipes.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 208 keer
Marsosur