Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 10 november 2016 17:15

Harnandan en Ameerali winnaar Savanne Rally 2016

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Equipe nummer elf met bestuurder Ryan Harnandan en navigator Diego Ameerali hebben de hele rally gemeenschap verrast door het Savanne Rally 2016 op hun naam te schrijven. Dit is de eerste keer dat Harnandan en Ameerali een savanne rally hebben gewonnen.

De Surinaamse Auto Rally Klub organiseerde afgelopen vrijdag haar 40ste editie van de Savanne Rally 2016, die tot en met zondag duurde. Het winnende koppel zegt dat het totaal een verrassing is. “Wij hebben helemaal niet verwacht, vooral als je kijkt naar de toppers die ook hebben deelgenomen. Wij hadden wel het gevoel dat wij goed hadden gereden, maar niet dat we op de eerste plaats zouden eindigen”, zeggen Harnandan en Ameerali.

Equipe elf had meer een top vijf plaats verwacht. Harnandan en Ameerali zeggen verder dat dit de tweede keer is dat ze een rally rijden. De eerste keer was de koppel op de dertiende plaats geëindigd. Harnandan en Ameerali weten dat ze niet lang kunnen feesten, want ze moeten voorbereidingen treffen om de Savanne Rally van volgend jaar uit te zetten. “Wij gaan alle advies nemen van ervaren uitzetters, om een goed Savanne Rally 2017 neer te zetten”.

Harnandan - Ameerali had in totaal 1332 strafpunten. Oliver en Gwendolyn Smith eindigen op de tweede plaats met vijf strafpunten meer dan de winnaar. Favoriet Dave Boetius en Robert Hahn eindigde op de derde plaats met 1466 strafpunten. Voorzitter Diego Chin A Sen van Sark geeft aan dat de 40ste Savanne Rally 2016 geslaagd was en het is nu kijken naar de 41ste Savanne Rally die volgend jaar in november gehouden zal worden. Hij was vooral blij dat de Savanne Rally achter de rug is zonder enige ongeluk. Overige winnaars: A-klasse: Anshul Jungerman en Ashwin Ganga. B-klasse: Wirin Dharmlal en Ashwien Hardwarsing. Internationale klasse: Joel-Noel Canova en Thierry Launay. Tour klasse: Ewout van der ES en Shannon Liong A San.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 192 keer
Marsosur