Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 20 januari 2017 09:45

Extreme Paintball Suriname organiseert 2 vs. 2 CTF

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Extreme Paintball Suriname onder leiding van Santosh Bissumbhar organiseert op zondag 29 janauri 2017 het 2 vs. 2 CTF (Capture the Flag) paintball toernooi. Bij de 2 vs. 2 CTF zullen zowel pro spelers als newbies/amateur aan hun trekken komen.

Volgens Bissumbhar is Paintball een nieuw en snel groeiende sport in Suriname, vandaar zijn vereniging Extreme Paintball Suriname dit jaar weer eens het initiatief neemt om een opendag te organiseren waar alle mensen kunnen meedoen en kunnen genieten van een gezellig paintball dag.

Dit toernooi wordt gecategoriseerd in twee divisions nl. pro en amateur. Er zal worden gestreden om een vlag. Het team die het snelst de vlag pakt en brengt naar het doel heeft dus gewonnen. Bissumbhar zegt verder dat het geen competitie dag is dus een ieder, met of zonder partner, zou dus hieraan mee kunnen doen.

'Dit is de eerste keer dat zo een model wordt gespeeld en wij zullen hiermee ons paintball seizoen voor het jaar 2017 openen. Deze 2 vs. 2 speelformat is in 2016 op de internationale toernooien van NXL (National Xball Leaque) voor de eerste keer geïntroduceerd en wij willen dus een test draaien en bij succes, dit initiatief maken tot een jaarlijks terugkerend toernooi binnen de club van Extreme
Paintball Suriname', aldus Bissumbhar.

'Voor de speeldag zelf zijn er uiteraard paintball pakken te huur en zal er ook voeding en drank verkrijgbaar zijn. De bedoeling is dat ook zoveel mogelijk dames moeten meedoen aan deze sport. In ieder geval doen wij samen met onze hoofdsponsor Busta er alles aan om de paintballsport te bevorderen.

Vermeldenwaard is dat de Suriname Professional Paintball League (SPPL) ook haar inbreng in de vorm van steun en advies zal hebben bij dit 2 vs. 2 CTF toernooi. De aanvang van de wedstrijden is 10:00 uur des morgens en de lokatie Houttuinweg no.9 te Lelydorp.Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 307 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK