Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 19 september 2017 14:07

"End of Vacation Family day" te Sportcomplex Kwatta

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Sportcomplex Kwatta (Stichting ter bevordering van sport & spel) i.s.m. de DC van Wanica Noord-West, organiseert op zondag 24 september 2017 vanaf 07:00 uur 's morgens een grote "End of Vacation Family day" te Sportcomplex Kwatta aan de Kwattaweg 832.

Er zijn de hele dag door verschillende activiteiten gepland voor jong en oud. De toegang naar dit evenement is geheel gratis. Er wordt verder ook gezorgd voor security en veilig parkeren. Het evenement begint 's morgens vroeg met een vrije gezondheidsloop. Hier is een ieder uitgenodigd gratis aan deel te nemen. Vanaf 07:30 's morgens zal de registratie plaatsvinden, waarna u onder leiding van de politie en de medische hulp ongeveer 6.5 km zal lopen. De start is te Sportcomplex Kwatta richting Hawraweg in door naar de Sophia`slustweg rechtsaf in de Maisuruweg en daarna terug naar het sportcomplex1. Let wel: deelname aan dit evenement is geheel gratis. Voorafgaand aan de vrije gezondheidsloop zal natuurlijk een warming-up plaatsvinden.


Voor alle kinderen heeft de organisatie ook verschillende activiteiten als de googelaar, paardrijden, bollehappen, springkussen, trampoline, glijbaan, treintje rijden, schaak en dam wedstrijden, tekenwedstrijden, padvinderij en nog veel meer. Deze activiteiten starten rond 11:00 's morgens. Voor de audio liefhebbers hebben we reeds al om 13:00 uur de Car Audio Battle onder leiding van Team Street Tunning (Worro Karso). Hier zal er in verschillende klasse gestreden worden.

Behalve de hele dag door zaalvoetbal, is er op schema rond 16:00 uur the Beach Wrestling, onder leiding van de Surinaamse Worstel Federatie. Hier zullen meer dan 25 atleten van verschillende worstelscholen uit Paramaribo, Wanica, Commewijne Meerzorg en Nickerie deelnemen. De Aero Modelers Club Suriname zorgt voor een bijzondere vliegtuigen show, evenals de Road show van de Pansa Group. Heel vroeg is ook de team van Health Control aanwezig om ook tegen een gering tarief uw bloeddruk/bloedsuiker etc te controleren.

Er is ook gezorgd voor voldoende tenten op en rondom het terrein waar u lekkere Surinaamse gerechten kunt verkrijgen evenals ook de verkoop van bloemen en (sier)planten. Daarnaast zijn er nog een aantal tenten waar bedrijven hun waar ten verkoop zullen bieden. Verder heeft de organisatie ook op schema de bromfiets (Zundapp) en boten tentoonstelling/show, Zumba, Djarang Ke Pang (14:00uur), Lounda ke Nach, Dhapla & Taza Show.

Voor muziek zorgen Dj Temptation met gevarieerd muziek, Kaseco groep Sukrutiki, Future Club en No Merxi. De avond wordt afgesloten met een vuurwerk spectakel. De toegang van dit evenement is geheel gratis. Wenst u ook nog te participeren aan dit evenement of heeft u nog vragen kunt u altijd contact opnemen met dhr. Rieshi Ramkhelawan 8939683, dhr. Samie Sookhlall 8522909 of dhr. Ruben Dwarka 8749010. Dit evenement wordt ondersteund door de Districts Commissaris van Wanica Noord-West, dhr. drs S.Ramai.

Ishaak Firdaus

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 68 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora