Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 21 september 2017 16:02

Resultaten SOC verkiezingen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Onderstaand artikel is ingezonden door de Secretaris Generaal van het SOC. Namens de voorzitter, Hr. R. Tjon A Fat, deel ik u mede dat het proces-verbaal van de verkiezingen van 18 september jl., is verkregen van de voorzitter van de verkiezingscommissie, Hr. D. MacDonald.

Naar aanleiding hiervan is de eerste bestuursmeeting gehouden op dinsdag 19 september j.l. waar statutair de overige functies worden bepaald. Tijdens deze bestuursmeeting is besloten dat de functies als volgt zijn ingevuld: Secretaris Generaal: Mw. Astra Singh en Penningmeester: Hr. Manodj Hindori.

De overige leden zijn vooralsnog gewoon bestuurslid en worden tezijnertijd specifieke taken en commissies toegewezen. Hr. Carlos dos Ramos, Hr. Desiré M. Hooghart, Hr. Desiré Eendragt, Hr. Gordon Touw Ngie Tjouw, Hr. Toney Stienstra, Hr. Waldo Gobardhan.

Wij zijn ons bewust van uw onmiskenbare rol in het vormen en richting geven aan de overtuigingen, de attitudes en gedachten van de gemeenschap. Zonder het publiek en de media zal de sport inboeten aan substantie. Een andere rol die de media in de sport speelt, is die van advocacy van eenheid tussen de diverse rassen, religies, etnische groepen, taal, kleur, volkeren, eigenaardigheden en wereldbeelden. Gezworen vijanden kunnen, met uw berichtgeving, zelfs tijdelijke vrienden worden als ze voor hetzelfde team kraken.

Wij zijn ons te allen tijde ook bewust van de taken van het SOC en dat het bestuur als rolmodel fungeert voor haar leden alsook de sportgemeenschap in het algemeen met het uitdragen van de Olympische gedachte. Het Olympisch manifest stelt: 'Het doel van de Olympische Beweging is om bij te dragen tot het opbouwen van een vreedzame en betere wereld door jongeren op te leiden door middel van sport, zonder discriminatie van welke aard dan ook, in de olympische geest. Dit vereist wederzijds begrip met een geest van vriendschap, solidariteit en eerlijk spel.'

Met deze gedeelde interesse en doelstelling rekenen wij daarom op een positieve samenwerking. Niet alleen om te werken aan een gezonde bevolking in zijn algemeenheid maar ook om de gemeenschap mee te krijgen in het ondersteunen van onze atleten die uiteindelijk de naam van Suriname op nationale en internationale podia met trots zullen uitdragen.

Astra Singh
Secretary General
Suriname Olympic Committee

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 58 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora