Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 29 september 2017 14:15

Surinaamse delegatie goed aangekomen in Chili

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse delegatie voor de tweede editie van de Zuid-Amerikaanse Junioren Spelen is veilig en wel aangekomen in Santiago, Chili waar deze Spelen zullen worden gehouden. De delegatie is in twee afzonderlijke groepen afgereisd naar het organiserend land.

De eerste groep vertrok op dinsdag 26 september j.l. in de morgenuren via Trinidad and Tobago en Panama en kwam op woensdagmorgen aan, terwijl de tweede groep in de vroege ochtend van woensdag 27 september j.l. via Belem (met overnachting) en Sao Paolo in de vroege ochtend van donderdag 28 september aankwam in Chili. De delegatie maakt het goed en verblijft in Hotel Panamaricana en zal zich plaatselijk voorbereiden op de Games.

Introductie van de landen
Met enig ceremonieel is de introductie geweest van de deelnemende landen en het hijsen van de vlaggen op het multifunctioneel sportcentrum waar de wedstrijden zullen worden gehouden. Voorafgaand aan de vlaggenceremonie werden twee speeches gehouden waaronder die van de voorzitter van het organiserend comite. Beide sprekers benadrukten de vriendschapsbanden die aangehaald worden door deze Spelen, maar legden ook de nadruk op de sportiviteit en de vroege ontwikkeling die door deze sportwedstrijden voor sporters onder de 17 jaar op gang moet worden gebracht voor de regio.

Er doen volgens informatie vanuit de organisatie 1300 sporters deel uit 14 landen, inclusief Panama en Aruba. Na het officieel gedeelte hebben de landen de gelegeheid gegrepen om nader met elkaar kennis te maken en op de foto te gaan. De surinaamse delegatie heeft na de lunch, die steeds op het sportcentrum zal plaatsvinden een aantal speellokaties bezocht. Morgen beginnen de Spelen officieel met de openingsceremonie.

VSJS

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 50 keer Laatst aangepast op vrijdag, 29 september 2017 14:30

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora