Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 02 oktober 2017 17:33

Charissa Nirmal uitgeschakeld, geen finale plaats voor Tanya Fernald

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Charissa Nirmal Charissa Nirmal

Vandaag zijn slechts twee dames in actie gekomen tijdens de Odesur Games in Santiago, Chili. Charissa Nirmal is uitgekomen in de kwartfinales van Judo in de gewichtsklasse onder 63kg met een deelnemers aantal van zeven judokas.

In het eerste gevecht kwam Charissa uit tegen Agustina Lacuesta van Uruguay en in dat gevecht bleek onze vertegenwoordiger niet opgewassen tegen de iets zwaardere Lacuesta. Een houdgreep was voldoende om het pleit te beslechten, waardoor Charissa dus verloor. In de herkansing die een half uur daarna volgde kwam Charissa tegenover een iets betere taktischere vechtster nl. Nicol Pencue uit Colombia. Ook daar viel Charissa ten prooi van een houdgreep en een mooi uitgevoerde worp van de Colombiaanse en viel niet alleen buiten de prijzen, maar hield een blessure over van dit gevecht.

Volgens fysioterapeut Bastiaan De Boer is het een subluxatie aan de schouder. Voor alle drie judokas zit het tournooi er dus op en hebben zoals trainer Nekrui het zei goede leermomenten gehad die zij zeker zullen nodig hebben in november a.s. bij de Concecada Games in Venezuela. De judokas van Suriname zijn voor de komende dagen uitgenodigd voor een trainingstage met de Chileense judoselectie.

Tanya Fernald is vandaag in baan acht uitgekomen op de 50m schoolslag en maakte een tijd van 37.79 en eindigde in de serie op de zevende plaats. Overall staat ze op dit nummer op de veertiende plaats in een deelnemersveld van zestien zwemmers. Morgen heeft Tanya twee races nl. de 100m rugslag en de 200m schoolslag.

De badmintonners komen overigens morgen voor het eerst in actie. In deze selectie zitten Jair Naipal, Imani Mangroe, Kevin Karg en Erisa Bleau en zij zullen uitkomen in zowel het enkel - als in het dubbelspel. Het is goed te vermelden dat het SOC bestuurslid Gordon Touw Njie Touw gisteren is gearriveerd in Chili.

VSJS

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 64 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora