Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 05 oktober 2017 04:44

Fernald zwaait af met achtste plek

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Tanya Fernald Tanya Fernald

Tanya Fernald heeft met een achtste plek in de finale van de 200 meter persoonlijke wisselslag afscheid genomen van de tweede Zuid-Amerikaanse Spelen in Chili. Fernald had 's morgens met een tijd van 2:32,16 haar plek in de finale veiliggesteld.

Brazilië veroverde woensdag goud en zilver. In de eindstrijd zwom de Surinaamse langzamer: 2:35,72. Na zes nummers en zeven races in vijf dagen zit het toernooi er op voor de veertienjarige Surinaamse.

Brazilië domineerde opnieuw. Camila Lins de Mello veroverde de gouden plak in 2:18,72, terwijl haar landgenote Maria Eduarda Moço Dos Santos Sumida in 2:22,10 genoegen moest nemen met zilver. Andrea Marcel Hurtado Pereda van Peru legde beslag op het brons in 2:23,33.

Op het onderdeel badminton speelden Kevin Karg en Erisa Bleau, die Suriname 2 vormden, hun laatste gemengddubbelpartij van de dag tegen Ecuador. Net als de duels tegen Paraguay en Argentinië, moesten Karg en Bleau het hoofd buigen. Ze verloren met 0-2 (14-21, 9-21) van Gladys Catherine Pluas Choez en Andy Jesús Baque Marcillo van Ecuador. DWT

Lees 49 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora