Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 08 augustus 2017 23:05

FC Sporting Unity kampioen Hindi Copa

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
FC Sporting Unity FC Sporting Unity

FC Sporting Unity heeft het kampioenschap van de Hindi Copa in de wacht kunnen slepen. Dit toernooi werd gehouden op het perkash veld te Leiding 9A. De titelwinnaar wist Real Leiding met 6-2 te verslaan en plaatste zich zodoende voor de finale.

In de finale moest Sporting Unity het opnemen tegen The Brothers die zich ook al voor de finale had geplaatst. In de finale wedstrijd bracht Lalbihari Sporting Unity heel vroeg op 1-0. De spelers van The Brothers lieten het niet daarbij liggen en kwamen na een gelijkmaker op gegeven moment zelfs op voorsprong: 1-2. Voordat het fluitsignaal van de rustperiode ging lukte het FC Sporting Unity speler Ritesh Ramdhin uit een assist van Lalbihari zijn ploeg nog op 2-2 te brengen.

In de tweede helft was de titelwinnaar beter op de bal en maakte Ramdhin wederom een doelpunt: 3-2. Er werd hard gestreden om te scoren. Zowel aan de zijde van Sporting Unity als The Brothers werden er gevaarlijke acties gemaakt, maar de spelers van The Brothers kregen doelman Vishrant Harangi steeds op hun pad. Tenslotte vonden ook de spelers Lalbihari en Iwan Mohhamed Issa van Sporting Unity het net en maakten zij respectievelijk het vierde om vijfde doelpunt: 5-2.

Tijdens de prijsuitreiking mocht FC Sporting Unity namelijk twee trofeeën in ontvangst nemen. Behalve het behalen van de titel werd Harangi ook nog uitgeroepen tot minst gepasseerde doelman. Hierna bedankte FC Sporting Unity al haar sponsoren t.w. Faried Kassim, Manniesing Shailendra en Karan's Technical Trading. "Zonder hun financiële hulp zou het uiteraard niet mogelijk zijn geweest om deel te kunnen nemen aan dit toernooi", aldus de voorzitter van FC Sporting Unity Kailash Nageswar. "Ik bedank ook alle spelers die zich zes maandenlang hebben ingezet tijdens deze competitie en vooral de supporters die geloof in ons hadden", zei de FC Sporting Unity topman verder.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 143 keer Laatst aangepast op dinsdag, 08 augustus 2017 23:10

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK