Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 25 september 2017 05:55

Robinhood winnaar Sterren toernooi

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Robinhood heeft zondagavond wederom van zich doen spreken. De rood-groene formatie versloeg in het André Kamperveenstadion bij de afsluiting van het 'Buren helpen buren'-sterrentoernooi in de finale voetballandskampioen Inter Moengotapoe met 2-0.

Na een nogal gelijkopgaande eerste helft kwam de jonge Binhood in de tweede helft op stoom. Inter had in de eerste helft nog een licht overwicht. De jongens uit het bauxietstadje zakten echter na rust helemaal weg. Het was duidelijk dat Inter conditioneel niet in ritme verkeerde. Dit zou hen later fataal worden tegen de jeugdige tegenstander.

De tweede helft was nauwelijks vijf minuten oud toen Ivanildo Rozenblad vanuit de linkerflank met zijn gevreesde rechterbeen naar binnen kapte. Met een goed geplaatst schot wist hij doelman Obrendo Huiswoud te verslaan. Binhood ging hierna op zoek naar meer.

Het duurde echter tot en met de blessuretijd voordat de linksbenige Cerezo Haabo de zege middels een loeier veiligstelde. De vleugelaanvaller kreeg een tweede gele kaart tevens rood voor het uitdoen van zijn shirt bij het feestvieren. Dat deed echter geen pijn, aangezien de zege binnen was.

Eerder op de middag versloeg Transvaal geheel tegen alle verwachtingen in semikampioen Leo Victor met 4-1 na een rustscore van 2-1. Claidel Kohinor mocht met twee individuele prijzen naar huis. De doelverdediger van Robinhood werd gekroond tot minst gepasseerde doelman en tot meest waardevolle speler. Medespeler Silvion Sedney mocht naar huis met de Fairplay-award.

Carlos Da Silva (Transvaal), Boldewijn (Leo Victor) en Rozenblad eindigden het toernooi elk met twee doelpunten. Er werd uiteindelijk een lot getrokken om een winnaar aan te wijzen voor een ticket dat bestemd was voor de topscoorder. Da Silva werd de gelukkige winnaar.

Organisator Radio en Televisie Shalom blikt met een tevreden gevoel terug op het evenement dat als fundraising diende. Binhood versloeg op de openingsdag (vrijdag) Leo Victor met 4-1. Inter was met 4-0 sterker dan Transvaal. DWT / Marciano Millerson

Lees 106 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora