Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 02 oktober 2017 06:36

Robinhood pakt ook Stars Cup titel

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Robinhood heeft zondagavond voor de tweede keer op rij de Stars Cup gewonnen. In de finale waren de rood-groenen met 2-0 te sterk voor Walking Boyz Company (WBC) door doelpunten van Miguel Fer (autogoal) en Robinhood-aanvoerder Gilberto Eind.

Robinhood, een week geleden winnaar van het 'Buren helpen buren'-sterrentoernooi, oogde in de Stars Cup-finale duidelijk fitter dan WBC. De verliezende finalist had moeite met de snelheid met de nogal jonge selectie van de kampioen. In de twintigste minuut resulteerde dat in de eerste goal van Robinhood.

Fer probeerde de bal uit het doel te houden maar door de druk van Mitchell Kisoor maakte hij een eigen doelpunt: 1-0. De tweede goal werd tien minuten daarna gescoord door Eind. De centrale verdediger krulde de bal prachtig voorbij WBC-goalie Soeradjkoemar Somai: 2-0.

Nishan '42 eindigde als derde in dit vriendschappelijke toernooi door de Politie Voetbalvereniging met 2-1 te verslaan. Op de eerste speeldag had Nishan '42 verloren van WBC (1-4) en moest PVV na penalty's met 3-4 het hoofd buigen voor Robinhood. DWT / Marinio Balsemhof

Lees 93 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora