Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 19 juli 2017 17:28

Dames volleybalteam is klaar voor WK-kwalificatie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het Nationale Dames Volleybalteam loopt tegen de afronding van de trainingen ter voorbereiding van deelname aan de wedstrijden op Jamaica. Als onze dames daar winst behalen, zijn zij een stap dichterbij de W.K. kwalificaties.

Naar aanleiding hiervan heeft de Minister van Sport- en Jeugdzaken, Joan Dogojo, maandagavond een van de laatste trainingen van de dames volleybalselectie bijgewoond. De training vond plaats in de sporthal van het Lyceum 1. Dit bezoek had een verassingselement, waarbij alleen de coaches op de hoogte waren, maar de speelsters niet.

De bewindsvrouw gaf aan de selectiespeelsters en de coaches te kennen dat zij de dames graag motiveert om hun uiterste best te doen in de WK kwalificatiereeks. De minister benadrukte dat het vanuit de Regering belangrijk is om de dames een push te geven, vooral vanwege het feit dat de herenselectie de volgende ronde van de kwalificatiereeks niet heeft behaald. De dames werden bemoedigt om het niet op te geven en zich volledig in te zetten voor de wedstrijd tegen Jamaica. Minister Dogojo gaf aan dat de tegenstander technisch beter kan zijn, maar door enthousiasme die ook verslagen kan worden.

De damesselectie was ingenomen met het bezoek van de minister. De selectie traint nog op dinsdag 18 juli en donderdag 20 juli, waarna zij op zaterdag 22 juli aanstaande naar Jamaica vertrekt. Zij komt op dinsdag 26 juli in actie tegen Curaçao gevolgd op woensdag 27 juli tegen Virgin Island en donderdag 28 juli tegen het gastland Jamaica.

Voorlichting Ministerie van Sport- en Jeugdzaken

Lees 225 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK