Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Hij ging voor goud, maar moest genoegen nemen met zilver. Echter, zijn prestatie is er één van historische omvang: Jaïr Tjon En Fa werd zaterdagavond de eerste Surinamer die een medaille won op de Pan-Amerikaanse wielrenkampioenschappen op de baan.

Lees meer...

Jaïr Tjon En Fa vrijdagavond de Milton International Challenge p/b Lexus in Milton, Ontario (Canada) op zijn naam geschreven. In de finale rekende de Surinaamse baanwielrenner af met de Brit Jonathan Mitchell van Billy Bilsland Cycles.

Lees meer...

Onder auspiciën van de Surinaamse Wielren Unie (SWU) zijn de nationale kampioenschappen 2016 verreden. Op zaterdag werd de individual time trial afgewerkt en op zondag de wegwedstrijden. De jeugd, junioren, masters en elite klasse deden mee.

Lees meer...

Alexander Kristoff heeft de zevende rit in de Ronde van Californië op zijn naam gebracht. De Noor van Team Katjoesja won na 175 kilometer koers met start en finish in Santa Rosa de massasprint. Peter Sagan en Danny van Poppel waren de eerste geklopten.

Lees meer...

De Guyanees Orville Hinds heeft de vierde en laatste etappe van de Grand Prix 2016 op zijn naam geschreven. De 540 km lange Grand Prix is voor de tweede keer verreden onder auspiciën van de Surinaamse Wielren Unie en de Frans Guyanese Wielren Unie.

Lees meer...

Alejandro Valverde heeft in de Ronde van Castilië en León de tweede etappe gewonnen. De Spanjaard soleerde in de 170,6 kilometer lange rit van Bragança naar Fermoselhe naar de overwinning. Op de laatste klim van Alto de Fermoselle demarreerde Valverde.

Lees meer...

Fernando Gaviria heeft zijn tweede etappezege geboekt in de Ronde van San Luis. De Colombiaan, die eerder de openingsrit had gewonnen, hield in de rit over 176,3 kilometer van Concaran naar Juana Koslay, in de eindsprint de Brit Mark Cavendish en de Italiaan Sacha Modolo achter zich.

Lees meer...

Jair Tjon En Fa heeft vrijdag een medaille in de wacht kunnen slepen voor Suriname op de 22ste Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen (Cacso). De Surinaamse wielrenner pakte brons op het onderdeel sprints in Velodrome de Xalapa.

Lees meer...

Ik ga ervoor en geloof erin dat ik Kwesi Browne kan verslaan waren de woorden van een verzekerde Jair voor het treffen tegen de wielrenner uit Trinidad in de kwart finales van de 200m sprint.

Lees meer...

Jair Tjon En Fa is dinsdag in de avond op de zevende plaats overall geëindigd op het onderdeel Keirin tijdens de 22ste Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen (Cacso) in Xalapa, Mexico. Hij eindigde in de 7-12 finale op de eerste plaats.

Lees meer...
Pagina 1 van 2
Marsosur