Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 25 november 2015 07:49

Xiomara Getrouw zet fantastische tijden neer bij NAIA Brenau Invitational

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Tariq en Xiomara Getrouw met hun coach van St. Andrews University swimming Tariq en Xiomara Getrouw met hun coach van St. Andrews University swimming

De Surinaamse zwemster Xiomara Getrouw heeft samen met haar St. Andrews University zwemteam meegedaan aan de NAIA Brenau Invitational en boekte zij overall fantastische resultaten in Georgia, Verenigde Staten van Amerika.

Uit de veertien deelnemende scholen eindigde het zwemteam van Xiomara op de zevende plaats, terwijl het jongens zwemteam waar broer Tariq deel van uit maakt goed was voor de vierde plaats. Xiomara finishte op de 200 meter rugslag met een tijd van 2:16.7, welke vier secondes trager is dan de NAIA top tijd.

Bij de 100 meter rugslag had Xiomara haar beste wedstrijd en wist overall op de derde plaats te eindigen met een tijd van 59.5 secondes. Hiermee had de Surinaamse niet alleen de tweede beste NAIA tijd gezwommen, maar vestigde zij ook gelijk een school record.

Xiomara doet op de St. Andrews University een interdisciplinaire studie en richt zich op drie gebieden tw; Communicatie, Sport recreatie en Spaans. Tariq, informatica student op de St. Andrews University, zwom ook een goede race tijdens de NAIA Brenau Invitational en finishte de 100 meter schoolslag in 1.03,40.   
 
Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 417 keer Laatst aangepast op woensdag, 25 november 2015 15:48
Marsosur