Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 06 oktober 2017 03:32

Geen prijs voor Yael Touw Ngie Tjouw bij zwemmen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Archieffoto Yael Touw Ngie Tjouw Archieffoto Yael Touw Ngie Tjouw

Yael Touw Ngie Tjouw is er in de vooravond niet in geslaagd in zijn laatste optreden in dit toernooi op de 50m vlinderslag een medaille te winnen. Yael ging in tegenstelling tot de serie iets langzamer en dat was niet voldoende voor eremetaal.

In de serie zwom hij 26.53 sec. en in de finale 26.54 sec. voor de achtste plek. Het goud ging naar de Braziliaan Lucas Martins Costa Peixoto en zilver was voor Yhonny Edgardo Rios Briceño uit Venezuela. Thuisfavoriet Benjamin Schnapp Contreras moest genoegen nemen met brons.

Op het onderdeel beachvolleybal verloor Suriname ook alle wedstrijden. In de morgenuren verloren de meisjes met 21 - 6/ 21 - 7 van Bolivia en in de middaguren verloren de jongens met 21 - 5/ 21 - 5 van Brazilie. Het is vooral duidelijk qua spel en niveau dat in deze categorie ons land geen vuist kan maken tegen de hoger gerankte landen in deze tak van sport.

Er was enigszins redden tot blijdschap bij basketbal toen de jongens in hun eerste wedstrijd in dit toernooi in een spannende strijd wonnen van Chili met 17 - 16. Deze wedstrijd en de eerste van de meisjes zijn op een andere locatie (indoor) gespeeld vanwege de hevige regen. In de middaguren was het wederom prachtig weer waardoor op de eigenlijke locatie gespeeld kon worden. De meisjes verloren hun eerste wedstrijd met 21 - 6 van Argentinie en konden in de middag ook geen vuist maken tegen Chili die met 17 - 8 won.

Weliswaar een beter gespeelde wedstrijd van de onzen in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Argentinie, maar het niveauverschil met de leeftijdsgenoten was wel duidelijk. Een andere handicap was dat de meisjes geen wissel hadden in tegenstelling tot de jongens. De meisjes zijn in de groepswedstrijden dus uitgespeeld terwijl de jongens zullen aantreden tegen Brazilie in de morgenuren en in de vroege middag tegen Panama.

VSJS

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 73 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora