Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 19 november 2014 17:17

Pigot haalt A-finale 100 meter vlinderslag

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Zuhayr Pigot Zuhayr Pigot

Zuhayr Pigot heeft dit keer wel de A-finale gehaald bij de 22ste Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen (Cacso) in Vera Cruz, Mexico. Hij eindigde woensdag in het Leyes de Reforma Aquat Center op het onderdeel 100 meter vlinderslag op de achtste plaats met een tijd van 56.15 secondes.

Later op de dag (23.00 uur Surinaamse tijd) gaat hij de A-finale zwemmen. Pigot geeft aan dat hij niet als heeft gegeven, maar heeft de voorronde slim gezwommen. Het doel van Pigot was om de A-finale te bereiken en dat heeft hij dit keer wel kunnen doen.

Op de 50 meter vlinderslag had Pigot maandag de B-finale bereikt en is daarom tevreden dat hij dit keer wel de A-finale heeft gehaald. Hij geeft aan dat hij in finale een sneller tijd gaat noteren, dan wat hij neergezet heeft in de voorronde. In zijn serie eindigde Pigot op de vierde plaats, terwijl de Colombiaan Andress Felipe Montoya op de eerste plaats eindigde. Albert Subirats (Venezuela) en Eddy Marin (Venezeula) eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Voor de A-finale heeft naast Pigot ook Marin, Subirats, Montoya, Yuan Long Gutierrez (Mexico), Luis Carlos Martinez (Guadelope), Andrew Torres (Puerto Rico) en Daniel Ramirez (Mexico) geplaatst.

VSJS

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 381 keer
Marsosur