Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 20 november 2014 20:07

Tjon A Joe haalt finale op 50 meter vrije slag

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Renzo Tjon A Joe Renzo Tjon A Joe

Renzo Tjon A Joe heeft donderdag de beste tijd neergezet in voorronde van de 50 meter vrije slag neergezet tijdens de 22e Centraal-Amerikaanse en Caribische Spelen (Cacso) in Veracruz, Mexico. In het Leyes de Reforms Aquat Center zette de Surinaamse zwemmer een tijd neer van 22.98 secondes en kwalificeert zich zo voor de finale.

Tjon A Joe zegt dat hij makkelijk de finale heeft gehaald. Volgens de zwemmer was het duidelijk dat hij als eerste zou aantikken. Hij heeft daarom de laatste 10 meter gewoon zijn vaart behouden, vooral toen Tjon A Joe zag dat George Bovell (Trinidad & Tobago) achter hem was.

Tjon A Joe garandeerde dat hij in de finale alles zal geven en proberen om als eerste zijn hand tegen de muur te krijgen. Coach Yashwant Daryanani zegt dat Tjon A Joe slim heeft gezwommen en zijn krachten heeft bespaard voor de finale. Hij denkt dat in de finale alle zwemmers alles zullen geven en zal hij Tjon A Joe daarop ook wijzen. Als hij ook kijkt naar de tijden, dan geeft hij aan dat het allemaal practisch hetzelfde zijn. Tjon A Joe zwemt donderdagavond de finale (23.00 uur Surinaamse tijd). Naast Tjon A Joe hebben ook Hanser Garcia (Cuba), Cristian Quintero (Venezuela), Roy-Allan Saul Burch (Bermuda), Alejandro Escudero (Mexico), Erik Jon Risolvato (Peurto Rico), Bovell en Daniel Zabadiel Ramirez (Mexico) de finale gehaald.

VSJS

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 314 keer
Marsosur