Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 01 april 2015 00:25

Minister Adna huldigt de 10K winnaars

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Yael Touw Ngie Tjouw Ismanto Adna en Megan de Freitas Yael Touw Ngie Tjouw Ismanto Adna en Megan de Freitas

De Minister van Sport en Jeugdzaken, Ismanto Adna heeft de winnaars van de 8ste TeleG 10K Open Water Event gehuldigd op zijn Kabinet op maandag 30 maart j.l.

De bewindsman heeft de winnaars ontvangen om zijn dank te betuigen en persoonlijk de felicitaties uit te brengen. Ook bracht hij zijn hartelijk dank uit aan de ouders, de Surinaamse Zwem bond en de coaches.

De 10K Open Water Event werd gehouden op zondag 22 maart 2015, waarbij er 75 zwemmers hebben deelgenomen. Bij de jongens en de meisjes in de open klasse hebben Yael Touw Ngie Tjouw en Megan de Freitas de eerste plaats behaald.

Ook Minister Adna was zeer ingenomen met de prestaties die de sporters hebben behaald. Het Ministerie van Sport en Jeugdzaken heeft ook beleid uitgezet om voorwaarden te scheppen om prestaties te behalen  en dat zij een helpende hand zal blijven uitsteken om richting te geven aan onze sporttalenten. Uit handen van de bewindsman kregen de winnaars van de eerste tot en met de vijfde plaats van zowel de jongens als de meisjes een cadeaubon ter besteding aan sportartikelen.

Arnold Gallant

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 348 keer Laatst aangepast op woensdag, 01 april 2015 00:35
Marsosur