Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Usain Bolt staat voor het eerst in zijn carrière aan de start van een wedstrijd in Australië. De Jamaicaan neemt deel aan de Nitro Summer Series. Volgens lokale media krijgt de atleet meer dan één miljoen dollar voor zijn optreden (Euro 900.000).

Lees meer...

Usain Bolt heeft zijn achtste gouden olympische medaille binnen. De Jamaicaanse grootheid won in Rio de Janeiro de 200 meter in een tijd van 19,78. Andrew de Grasse eiste het zilver voor zich op in 20,02. Christophe Lemaitre veroverde brons (20,12).

Lees meer...

Jemima Sumgong pakte de olympisch titel op de marathon. De Keniaanse liep op 1,5 km van de finish weg bij Eunice Kirwa uit Bahrein. Wereldkampioene Mara Dibaba uit Ethiopië moest na 39 km bij het duo lossen en pakte het brons.

Lees meer...

Usain Bolt heeft gedaan wat iedereen van hem verwachtte: voor de derde keer op rij de olympische titel veroveren op de 100 meter. De Jamaicaanse atleet troefde in Rio de Janeiro de gehele concurrentie af en klokte 9,81 op het koningsnummer.

Lees meer...

Mo Farah heeft zich opnieuw de beste hardloper op de lange afstanden getoond. De 33-jarige Brit prolongeerde bij de Spelen in Rio zijn olympische titel op de 10.000 meter. Hij maakte het na 25 ronden af met een onnavolgbare eindspurt.

Lees meer...

Dafne Schippers heeft zaterdag bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro geen medaille gewonnen op de 100 meter. De Nederlandse atlete zette in de finale een tijd neer van 10,90 seconden en eindigde daarmee als vijfde.

Lees meer...

Usain Bolt heeft bij atletiekwedstrijden in de Jamaicaanse hoofdstad Kingston de tweede tijd van het jaar op de 100 meter gelopen. De regerend olympisch en wereldkampioen was voor eigen publiek de snelste in 9,88 seconden.

Lees meer...

Usain Bolt is zijn seizoen begonnen met een overwinning. In een tijd van 10,05 seconden was Bolt de snelste op 100 meter op de Kaaiman Eilanden. Bolt liep weliswaar een tijd van boven de tien seconden, maar was toch niet ontevreden.

Lees meer...

Marius Kipserem heeft de 36ste editie van de marathon van Rotterdam gewonnen. Hij kwam na 42,195 kilometer als eerste over de eindstreep in een tijd van 2.06.11. Kipserem liet de Ethiopiër Solomon Deksisa, die tweede, in de laatste kilometers achter zich.

Lees meer...

De Afrikaanse hardlooplegende Haile Gebrselassie loopt 4 oktober in Glasgow zijn laatste echte wedstrijd. De 42-jarige Ethiopiër rekent op een emotioneel afscheid, zei hij dinsdag. 'Ik hou van Glasgow en de atmosfeer in de stad.

Lees meer...
Pagina 1 van 4
Marsosur