Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 22 november 2016 18:17

Pacers kansloos tegen Warriors

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Golden State Warriors vs. Indiana Pacers Golden State Warriors vs. Indiana Pacers

Indiana Pacers kreeg maandag in eigen huis een ongenadig pak slaag van Golden State Warriors. De ploeg van supersterren als Stephen Curry en Kevin Durant won de uitwedstrijd met maar liefst 120-83. Klay Thompson nam de meeste punten voor zijn rekening.

De shooting guard nam 25 punten voor zijn rekening. Het was voor de Warriors alweer de achtste overwinning op rij. In de Western Conference moet Golden State alleen Los Angeles Clippers voor zich dulden. De Clippers boekten hun derde overwinning van het seizoen door thuis Toronto Raptors met 123-115 te verslaan.

Philadelphia 76ers begon het seizoen met zeven nederlagen, maar de ploeg heeft de aansluiting in de Eastern Conference inmiddels gevonden. Maandag kwam er een einde aan een reeks van 108 wedstrijden waarin de 76ers er niet in slaagde twee wedstrijden op rij te winnen. Nadat zaterdag Phoenix werd verslagen, was Philadelphia dit keer met 101-94 te sterk voor Miami Heat.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 133 keer
Marsosur