Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Bokskampioen Manny Pacquiao heeft zaterdag in Las Vegas bij zijn rentree in de boksring de Amerikaanse wereldkampioen in het weltergewicht, Jessie Vargas, verslagen. De Filipijn werd door de jury unaniem aan als winnaar aangewezen.

Lees meer...

Robson Conceiçao heeft Brazilië voor het eerst in de historie olympisch goud in het boksen bezorgd. In de klasse tot 60 kilogram was de Braziliaan op punten de baas over Sofiane Oumiha uit Frankrijk: 3-0.

Lees meer...

Boksers die deelnemen aan de Olympische Spelen, moeten hun ring bij de IBF inleveren. De IBF is een mondiale boksbond, één van de belangrijkste in de bokswereld, en vindt het oneerlijk als profboksers deelnemen aan de Spelen.

Lees meer...

Bokslegende Muhammad Ali is niet meer. Nadat woordvoerder van de familie Bob Gunnell zaterdagmorgen bekendmaakte dat de 74-jarige Ali was overleden, twitterde voormalig rivaal George Foreman dat "een deel van mij is weggegleden, het beste deel."

Lees meer...

Tyson Fury heeft zich zaterdag voor 54.000 toeschouwers in het Duitse Düsseldorf gekroond tot de nieuwe wereldkampioen in het zwaargewicht. De 27-jarige Brit versloeg de 39 jarige Oekraïner Wladimir Klitschko  op punten.

Lees meer...

De voormalige bokskampioen Oscar de la Hoya heeft een open brief geschreven aan het adres van de Amerikaan Floyd Mayweather, die midden september na zijn 49e zege ongeslagen afscheid nam van het boksen.

Lees meer...

Wereldkampioen Vladimir Klitsjko zal dit jaar in de boksring toch nog uitkomen tegen de Brit Tyson Fury. Het wereldtitelgevecht in het zwaargewicht is vastgesteld op 28 november in Düsseldorf, vijf weken later dan de bedoeling was.

Lees meer...

Bokser Tyson Fury kwam heel erg opmerkelijk voor de dag op de persconferentie voor het duel met Vladimir Klitsjko, de onbetwiste wereldkampioen in het zwaargewicht. Fury was gekleed als Batman.

Lees meer...

Floyd Mayweather heeft in de nacht van zaterdag op zondag ook zijn laatste gevecht gewonnen. De Amerikaan won op punten van zijn landgenoot Andre  Berto.

Lees meer...

Het zal niet de eerste keer zijn dat een profbokser zich gaat mengen in de politiek. Nu is het de beurt aan Pacman. Manny Paquiao zal in 2016 voor de laatste keer de ring instappen.

Lees meer...
Pagina 1 van 4
Marsosur