Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zaterdag, 03 oktober 2015 17:09

Titelgevecht Klitsjko vs. Fury verplaatst naar november

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Tyson Fury gekleed in zijn Batman pak Tyson Fury gekleed in zijn Batman pak

Wereldkampioen Vladimir Klitsjko zal dit jaar in de boksring toch nog uitkomen tegen de Brit Tyson Fury. Het wereldtitelgevecht in het zwaargewicht is vastgesteld op 28 november in Düsseldorf, vijf weken later dan de bedoeling was.

Door een kuitblessure moest de 39-jarige Oekraïener zich eerder afmelden voor de wedstrijd die oorspronkelijk op 24 oktober zou plaatsvinden. Klitsjko verdedigt tegen Fury zijn kampioensgordels van de WBA, WBO, IBF en IBO. Hij is al elf jaar ongeslagen. Zijn loopbaan telt 64 overwinningen en drie nederlagen. Fury  is in 24 duels nog zonder nederlaag.

Klitsjko gaat voor de negentiende keer zijn huidige wereldtitels verdedigen. Fury is de regerend Europees kampioen. De Brit baarde onlangs nog opzien door verkleed als Batman te verschijnen op een persconferentie in Londen om het gevecht met Klitsjko te promoten.

Ned. Correspondent Kajee

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 268 keer Laatst aangepast op zondag, 04 oktober 2015 02:49
Marsosur