Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 16 november 2014 00:31

Klitschko slaat tegenstander knock-out

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De 38-jarige Oekraïner Wladimir Klitschko heeft zaterdag zijn WBA-, IBF- IBO- en WBO-wereldtitels bij de zwaargewichten met succes verdedigd.

In het Duitse Hamburg mepte hij zijn Bulgaarse tegenstander Kubrat Pulev in de vijfde ronde knock-out. Broer en politicus Vitali was natuurlijk ook van de partij.

Klitschko, sinds 2006 ongeslagen, heeft nu 63 zeges, waarvan 54 voor de limiet, en drie nederlagen op zijn palmares. Het was de 17e keer dat hij een wereldtitel verdedigde in de koniginnenklasse van het boksen. Daarmee komt hij weer een stap dichter bij het record (25) van de legendarische Amerikaan Joe Louis. De zege leverde Klitschko 5,7 miljoen dollar (4,55 miljoen euro) op. De 33-jarige Pulev, die in zijn twintigste kamp zijn eerste nederlaag leed, kon zich met 1,4 miljoen dollar (1,12 miljoen euro) troosten.


Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 296 keer

Marsosur