Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 17 december 2014 20:32

Bokser mist WBA-titelgevecht door rovers

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Anthony Crolla kan in januari niet strijden om de wereldtitel van de WBA-bond bij de lichtgewichten. De Engelse bokser werd gisteravond het ziekenhuis in geslagen toen hij inbrekers betrapte bij het huis van zijn buren.

De dieven sloegen Crolla met een baksteen op zijn hoofd. Daarbij liep hij een schedelbreuk op en ook nog een gebroken enkel.

Crolla zou op 23 januari tegen de Cubaan Richar Abril in Manchester boksen om de wereldtitel. Door de ernst van zijn verwondingen gaat dat gevecht niet door. "We zijn er kapot van", liet zijn promotor Eddie Hearn weten aan Sportsmail. "Je kon geen aardiger jongen treffen in de bokswereld."

"Het was een droom om hem de wereldtitel te zien winnen. Ik heb het team van Abril op de hoogte gebracht", aldus Hearn. "Hopelijk kunnen we een nieuwe datum vinden voor het gevecht, maar we hebben nog geen idee hoe lang het herstel gaat duren. Hij moet eerst weer fit worden."

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 358 keer

Marsosur