Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

De cricketers van West-Indië zijn zondag in India voor de tweede keer in de geschiedenis wereldkampioen Twenty20 geworden. In een bloedstollende finale was de ploeg uit de Caraïben te sterk voor Engeland.

Lees meer...

De cricketers van India staan zondag niet tegenover Engeland in de finale van het WK Twenty20. Het gastland verloor donderdag van West-Indie. De ploeg uit de Caraïben kan, net als Engeland, voor de tweede keer in de historie dit WK winnen.

Lees meer...

De cricketers van Engeland hebben zich woensdag als eerste geplaatst voor de finale van het WK Twenty20. In de halve finale waren de Engelsen te sterk voor het nog ongeslagen Nieuw-Zeeland. Engeland won de toss en stuurde Nieuw-Zeeland eerst aan bat.

Lees meer...

De cricketers van India hielden hun supporters zondag lang in spanning. In Mohali trad India aan tegen Australië in de wetenschap dat een nederlaag uitschakeling zou betekenen. De Aussies kwamen eerst aan slag en maakten 160 runs in hun 20 overs.

Lees meer...

De cricketers van Nieuw-Zeeland zijn op het WK Twenty20 in India ook na drie wedstrijden nog ongeslagen. Dinsdag won de ploeg met 22 runs verschil van Pakistan. Nieuw-Zeeland heeft zich als eerste land geplaatst voor de halve finale van dit WK.

Lees meer...

In Bengaluru stonden zondag de twee laatste winnaars van het WK Twenty20 tegenover elkaar. West-Indië bleek een maatje te groot voor Sri Lanka. De ploeg uit de Caraïben moest een score van 122 runs verbeteren en had dat na 18.4 overs al voor elkaar.

Lees meer...

Gastland India heeft zich op een perfecte manier gerevancheerd voor de nederlaag tegen Nieuw-Zeeland. De ploeg won zaterdag van aartsrivaal Pakistan en heeft plaatsing voor de halve finale weer in eigen hand.

Lees meer...

Nieuw-Zeeland heeft op het WK Twenty20 voor een verrassing gezorgd door in de openingswedstrijd van de tweede fase gastland India te verslaan. India had totaal geen antwoord op de bowlers van Nieuw-Zeeland en verloor met 47 runs verschil.

Lees meer...

Zimbabwe en Afghanistan zijn het WK Twenty20 dinsdag begonnen met een overwinning. Zimbabwe versloeg Hongkong met een verschil van veertien runs. In de tweede wedstrijd van groep A was het favoriete Afghanistan met veertien runs te sterk voor Schotland.

Lees meer...

Australië is zondag voor de vijfde keer wereldkampioen cricket geworden. De Aussies waren in Melbourne veel te sterk voor mede-organisator Nieuw-Zeeland, dat voor het eerst in de WK-finale stond.

Lees meer...
Pagina 1 van 5
Marsosur