Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 20 maart 2016 22:05

India revancheert zich tegen Pakistan

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
India vs. Pakistan India vs. Pakistan

Gastland India heeft zich op een perfecte manier gerevancheerd voor de nederlaag tegen Nieuw-Zeeland. De ploeg won zaterdag van aartsrivaal Pakistan en heeft plaatsing voor de halve finale weer in eigen hand.

Door de regen konden de gebruikelijke twintig overs niet gespeeld worden, maar India had genoeg aan 15.5 overs om de rivaal te kloppen. Het favoriete India verloor de eerste wedstrijd van het toernooi verrassend van Nieuw-Zeeland, maar tegen de aartsrivaal richtte de ploeg zich op. Pakistan moest als eerste een score neerzetten en kwam in achttien overs tot 118 runs.

Eenmaal aan slag gaf de slagploeg van India gas en had het gastland al na 15.5 overs de score van Pakistan verbeterd. Om plaatsing voor de halve finale af te dwingen, moet India de laatste tw groepsduels winnen van Australië en Bangladesh. Pakistan stuit nog op Nieuw-Zeeland en Australië.

SD

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 167 keer
Marsosur