Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 27 maart 2016 15:38

India ten koste van Australië ronde verder

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
India vs. Australie India vs. Australie

De cricketers van India hielden hun supporters zondag lang in spanning. In Mohali trad India aan tegen Australië in de wetenschap dat een nederlaag uitschakeling zou betekenen. De Aussies kwamen eerst aan slag en maakten 160 runs in hun 20 overs.

In de slagbeurt van India zag het er lang goed uit voor Australië. De gastheren hadden echter het beste voor het laatst bewaard, want in de laatste over verbeterde India de score van Australië en won daarmee niet alleen de wedstrijd, maar plaatste het zich ook voor de halve finale.  

Afghanistan zorgde zondag voor een sensatie door het sterke West-Indië te kloppen. Die ploeg was weliswaar al zeker van een plek bij de beste vier op dit WK Twenty20, maar de prestatie van Afghanistan is er niet minder om. West-Indië had aan 124 runs genoeg om deze vierde en laatste poulewedstrijd ook te winnen, maar de ploeg uit de Caraïben bleef steken op 117 runs.

In de halve finale neemt West-Indië het donderdag in Mumbai op tegen gastland India. Een dag eerder spelen Engeland en Nieuw-Zeeland in Delhi tegen elkaar voor een plaats in de WK-finale.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 188 keer Laatst aangepast op zondag, 27 maart 2016 15:46
Marsosur