Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 01 april 2016 13:45

West-Indië houdt India uit WK-finale

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
India vs. West-Indië India vs. West-Indië

De cricketers van India staan zondag niet tegenover Engeland in de finale van het WK Twenty20. Het gastland verloor donderdag van West-Indie. De ploeg uit de Caraïben kan, net als Engeland, voor de tweede keer in de historie dit WK winnen.

India kwam als eerste aan slag en legde de lat hoog voor West-Indië. Het gastland kwam tot maar liefst 192 runs en West-Indië moest dus aan de bak om kans te maken op de finale. De slagploeg uit de Caraïben is echter levensgevaarlijk en dat bleek ook in deze halve finale. Na 19.4 overs had West-Indië 196 runs gescoord en was de finale een feit.

In de finale speelt West-Indië zondag tegen Engeland. Voor beide landen is het de tweede WK-finale. De Engelsen pakten de titel in 2010 en werd twee jaar later opgevolgd door West-Indië. In de poulefase troffen de landen elkaar ook al. Toen stapte West-Indië als winnaar van het veld.

SD

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 287 keer
Marsosur