Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 24 februari 2015 14:47

WK cricket: Geschiedenis geschreven door Gayle

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Chris Gayle Chris Gayle

West-Indië heeft dinsdag de tweede zege van dit WK cricket geboekt. Mede dankzij een uitmuntende Chris Gayle wist de ploeg 73 runs meer te scoren dan Zimbabwe.

Voor het eerst in de geschiedenis van het WK sloeg één speler meer dan tweehonderd runs binnen. Chris Gayle uit West-Indië had een bijzonder goede dag en zorgde voor 215 van de in totaal 372 runs. Zimbabwe moest vervolgens in de achtervolging, maar na 44.3 overs was duidelijk dat de Afrikanen het aantal van West-Indië niet meer zouden overtreffen. Dankzij deze zege staat West-Indië op de tweede plaats in poule B van het WK, dat gehouden wordt in Australië en Nieuw-Zeeland. Zimbabwe staat na drie wedstrijden op de vijfde plaats. De beste vier landen van elke poule gaan door naar de kwartfinale.

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 256 keer
Marsosur