Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 27 februari 2015 00:43

WK cricket: Sri Lanka wint

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Bangladesh vs. Sri Lanka Bangladesh vs. Sri Lanka

Afghanistan zorgde donderdag voor een stunt door Schotland te kloppen op het WK cricket. In de tweede wedstrijd van de dag was Bangladesh geen partij voor het favoriete Sri Lanka.

Zowel Schotland als Afghanistan hoopten donderdag op een primeur. Beide landen waren nog altijd zonder zege op een WK cricket en met name de Schotten was er veel aan gelegen om eindelijk eens te winnen. De Europeanen kwamen in hun slagbeurt tot 210 runs. Afghanistan had veel moeite met dit aantal, maar slaagde er op het laatste moment toch in een run meer op het bord te brengen dan de Schotten. De Afghanen hadden daarvoor wel 49.3 overs nodig. Voor Schotland betekent dit de elfde nederlaag op rij sinds het debuut op een WK cricket. Daarmee zijn de Schotten de nieuwe recordhouder, want het oude record was in handen van Nederland, dat de eerste tien wedstrijden op een WK verloor.

De tweede wedstrijd van de dag was niet zo spannend als de eerste. Sri Lanka was daarin veel te sterk voor de ploeg uit Bangladesh en won met een verschil van 92 runs. In hun slagbeurt legde Sri Lanka, mede dankzij de 161 runs van Dilshan, de lat hoog voor Bangladesh door 332 runs te scoren. Bangladesh kwam niet verder dan 240 runs.

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 270 keer Laatst aangepast op vrijdag, 27 februari 2015 01:48
Marsosur