Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 05 maart 2015 01:25

Hoogste WK-score ooit door gastland Australie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Australie vs Afganisthan Australie vs Afganisthan

Op het in eigen land gehouden WK hebben de Australische cricketers voor een recordscore gezorgd. De slagmensen van Australië waren op dreef woensdag tegen het arme Afghanistan.

Dankzij een recordscore van 417 runs was het gastland te sterk voor deze tegenstander. In poule B boekte Pakistan een zakelijke zege op de Verenigde Arabische Emiraten.

Nog nooit kwam een land tijdens een WK cricket tot 417 runs. Het record stond sinds 2007 op naam van India, dat toen tegen Bermuda tot 413 runs kwam. David Warner zette woensdag de toon voor Australië door 178 runs binnen te slaan. Uiteindelijk stokte de teller bij 417 runs en Afghanistan leek al kansloos voordat de ploeg de eerste bal had geslagen. Na 37.3 overs was Afghanistan door de slagmensen heen en had de ploeg slechts 142 runs op het bord gebracht. Het verschil van 275 runs in het voordeel van de Australiërs is ook een nieuw record tijdens een WK cricket.

In poule B hebben de Verenigde Arabische Emiraten ook de vierde wedstrijd van dit WK verloren. In Napier was Pakistan veel te sterk. De cricketers uit Pakistan hebben nu twee van de vier duels tijdens dit WK gewonnen en daarmee staat de ploeg op de vierde plaats in deze poule. De VAE blijft hekkensluiter.

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 310 keer
Marsosur