Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 08 maart 2015 15:05

Australië kwartfinalist WK cricket

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Australië heeft zich zondag verzekerd van een plek in de kwartfinale van het WK cricket. Het gastland versloeg Sri Lanka met 64 runs verschil. In dezelfde poule wist Nieuw-Zeeland ook het vijfde duel te winnen.

Dit keer moest Afghanistan eraan geloven.

Zelfs Kumar Sangakkara kon niet voorkomen dat Sri Lanka onderuit ging tegen Australië. De 37-jarige slagman sloeg voor de derde wedstrijd op rij meer dan honderd runs binnen voor zijjn land, maar ondanks zijn prestatie kon Sri Lanka de 376 runs van Australië niet overtreffen. De teller stokte bij 312 runs. Het gastland heeft zich dankzij deze overwinning geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi.

Het tweede gastland van dit WK, Nieuw-Zeeland, was al zeker van de kwartfinale, maar de Black Caps willen hun ongeslagen status tijdens de poulefase niet opgeven. Zondag had Nieuw-Zeeland slechts 36.1 overs nodig om de 186 runs van Afghanistan te overtreffen.

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 452 keer
Marsosur