Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 09 maart 2015 21:05

WK cricket: Bangladesh stuurt Engeland naar huis

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Bangladesh vs. Engeland Bangladesh vs. Engeland

Nog één wedstrijd op het WK cricket en dan kan Engeland naar huis. De ploeg verloor maandag van Bangladesh en daardoor kunnen de Engelsen zich niet meer plaatsen voor de kwartfinale van het toernooi.

Mede dankzij 103 runs van Mahmudullah kwam Bangladesh tot een totaal van 275. Engeland moest dus minimaal 276 runs scoren om nog kans te maken op de kwartfinale van dit WK in Nieuw-Zeeland en Australië. De ploeg kwam wel in de buurt van deze score, maar na 48.1 overs waren alle slagmensen van Engeland uit en had de ploeg slechts 260 runs gescoord. Te weinig voor de overwinning en dus weten de Engelsen dat de laatste groepswedstrijd tegen Afghanistan geen enkel belang meer heeft. De nederlaag van Engeland is wel goed nieuws voor Sri Lanka. Dat land is nu zeker van een plek in de kwartfinale van dit WK.   

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 240 keer Laatst aangepast op maandag, 09 maart 2015 23:25
Marsosur