Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 11 maart 2015 23:16

Sri Lanka stuurt Schotland naar huis

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Kumar Sangakkara Kumar Sangakkara

Kumar Sangakkara was weer eens de grote man bij Sri Lanka woensdag. Mede dankzij de 37-jarige slagman was het land te sterk voor de Schotten.

Kumar Sangakkara is de eerste speler die er in is geslaagd in vier wedstrijden op rij minimaal honderd runs binnen te slaan. Mede dankzij de 124 runs van de 37-jarige routinier wist Sri Lanka 363 runs op het scorebord te brengen. Sangakkara sloeg ook tegen Bangladesh, Engeland en Australië al ruim honderd runs binnen voor zijn ploeg.

De Schotten moesten dus flink in de achtervolging, maar dat leek al snel onbegonnen werk. Na 43.1 overs waren alle slagmensen uit en had Schotland slechts 215 runs gescoord. Sri Lanka was voor dit duel al zeker van de kwartfinale en voor Schotland is het WK na de poulefase afgelopen.

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 254 keer
Marsosur