Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 03 december 2013 02:21

Rorey MCIlroy winnaar Australian Open in Sydney

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
foto: Rory McIlroy foto: Rory McIlroy

Golfer Rory McIlroy kan dit jaar toch nog met een overwinning pronken.

De Noord-Ier was zondag de beste in het Australian Open in Sydney. Hij sloeg toe met een birdie op de 18e en laatste hole, waarmee hij thuisfavoriet Adam Scott aftroefde.

De 33-jarige Scott had het toernooi drie dagen lang gedomineerd en ging de slotdag in met vier slagen voorsprong. Hij liet de nodige kansen liggen en zag McIlroy naderen. Op de allerlaatste hole viel de beslissing alsnog in het voordeel van de Noord-Ier. Scott maakte namelijk een bogey en wierp daarmee de zege in de schoot van McIlroy, die dit hele jaar worstelde met zijn vorm en geen schim was van de speler die in de voorgaande jaren twee keer een major wist te winnen.

"Het is een beetje gênante manier van winnen”, vond McIlroy, die uitkwam op 270 slagen totaal (18 onder par). "Maar na zo'n frustrerend jaar is het toch leuk als je harde werken wordt beloond met een zege.”

Ned. Correspondent: Kajee

Copyright © 2013 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

 

Lees 353 keer
Marsosur