Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 05 december 2014 22:02

Rentree geblesseerde Woods waardeloos

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Tiger Woods Tiger Woods

Tiger Woods heeft een onthutsend zwakke rentree gemaakt op de golfbaan. De Amerikaanse sporticoon noteerde in de eerste ronde van de Hero World Challenge 77 slagen, 5 boven par en 11 meer dan koploper Jordan Spieth.

„Het was zo'n dag dat niets lukte”, mopperde de 38-jarige Woods na afloop van zijn waardeloze optreden, die hem de laatste plaats opleverde in het toernooi in Florida op de golfbaan van Windermere. De Amerikaan speelt zijn eerste wedstrijd na maanden rust en revalidatie van zijn rugblessure.

Ook oefende hij op zijn swing. Dat die er nog niet goed inzit, bewees zijn eerste ronde op de baan van Isleworth, die Woods naar eigen zeggen als zijn broekzak kent en naar schatting ongeveer vijfhonderd keer heeft gespeeld. Hij sloeg de ballen een aantal keren ver buiten de fairway.

Ned. Correspondent Kajee

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 255 keer
Marsosur