Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 20 februari 2015 10:50

Woods zegt wederom af

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Tiger Woods neemt volgende week niet deel aan het PGA-toernooi in Palm Beach Gardens (Florida). Het voormalige nummer 1 van de wereld heeft nog te veel last van zijn rugblessure.

De 39-jarige Woods liet tien dagen geleden weten dat hij een pauze zou inlassen om zijn spel terug te vinden. Tijdens zijn eerste toernooi van het jaar, het Phoenix Open, haalde hij de cut niet nadat hij een dramatische ronde in 82 slagen had laten noteren, de zwakste ronde uit zijn carrière. Daarna moest hij tijdens het Open van Torrey Pines al in de eerste ronde de strijd staken met rugproblemen.Hij wordt pas in maart terug in actie verwacht.

Woods kende door aanhoudende rugproblemen een zwak 2014. Hij speelde slechts negen toernooien en raakte nergens verder dan de 25e plaats. Op de wereldranking is hij weggezakt naar de 66e plaats, zijn laagste notering sinds zijn profdebuut in 1996.

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 322 keer

Marsosur