Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Tom Brady mocht zondag in Houston zijn vijfde Super Bowl in ontvangst nemen, maar halverwege de wedstrijd leek het daar totaal niet op. Atlanta Falcons domineerde de eerste helft, maar stortte in de tweede helft in tegen de New England Patriots.

Lees meer...

Houston Texans mag zich volgende week melden in de Divisional Round van de playoffs. Zaterdag waren de Texans met 27-14 te sterk voor Oakland Raiders. Met name de defensie van Houston was oppermachtig in dit duel.

Lees meer...

In het stadion waar normaal de voetballers van Toronto FC hun thuiswedstrijden spelen, werd zondag de Centennial Classic van de NHL afgewerkt. De competitie bestaat in 2017 honderd jaar en kwamen Toronto Maple Leafs en Detroit Red Wings in de openlucht aanbod.

Lees meer...

Michael van Gerwen heeft voor de tweede keer de wereldtitel in het darten veroverd. In de PDC-WK finale won hij met 7-3 van regerend kampioen Gary Anderson. Het was de tweede keer dat Van Gerwen zich de beste mocht noemen op de mondiale titelstrijd.

Lees meer...

Chicago Blackhawks mag dan de meeste punten hebben in de Wester Conference, maar de ploeg van sterren als Patrick Kane en Jonathan Toews was maandag niet opgewassen tegen Edmonton Oilers. De Canadezen waren met 5-0 te sterk voor de club uit Chicago.

Lees meer...

Montreal Canadiens begon het seizoen met een indrukwekkende serie van tien thuisoverwinning op rij, maar Florida Panthers maakte aan deze mooie reeks een einde. De ploeg van oudgediende Jaromir Jagr was met 4-3 te sterk voor de Canadiens.

Lees meer...

Montreal Canadiens is thuis vooralsnog onverslaanbaar. De ploeg heeft de eerste tien thuiswedstrijden van het seizoen gewonnen en heeft daarmee een record uit 1953 verbroken. Destijds bleef de traditieclub negen thuisduels op rij ongeslagen.

Lees meer...

Het seizoen begon zo mooi voor Vancouver Canucks, maar bijna niemand weet nog dat de Canadezen met vier overwinning aan de nieuwe jaargang begonnen. Na die vierde zege ging het echter snel bergafwaarts.

Lees meer...

Chicago Blackhawks is dit seizoen al vroeg in vorm. De ploeg laat zien waarom het één van de favorieten voor de Stanley Cup is en won zondag alweer de zesde wedstrijd op rij. De Blackhawks hadden wel een verlenging nodig om Dallas Stars opzij te zetten.

Lees meer...

Een dag na de vernedering in Columbus moest Montreal Canadiens weer het ijs op tegen Philadelphia Flyers. Het werd opnieuw een doelpuntenfestijn, maar dit keer stonden de Canadiens aan de goede kant van de score.

Lees meer...
Pagina 1 van 11
Marsosur