Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 06 november 2016 15:25

Montreal recht rug na slachting

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Philadelphia Flyers goaltender Michal Neuvirth Philadelphia Flyers goaltender Michal Neuvirth

Een dag na de vernedering in Columbus moest Montreal Canadiens weer het ijs op tegen Philadelphia Flyers. Het werd opnieuw een doelpuntenfestijn, maar dit keer stonden de Canadiens aan de goede kant van de score.

Met de 5-4 zege op de Flyers revancheerde Montreal zich enigszins voor de beschamende 10-0 nederlaag tegen de Blue Jackets. In San Jose werd de herhaling van de laatste Stanley Cup-finale gespeeld en net als in de eindstrijd waren de Sharks niet opgewassen tegen Pittsburgh Penguins. Sterspeler Sidney Crosby nam twee doelpunten voor zijn rekening in de wedstrijd die de Penguins met 5-0 wonnen. Voor San Jose Sharks was het al de derde nederlaag op rij.

New York Rangers is juist bezig aan een goede serie. De Blueshirts boekten in Boston hun vierde zege op rij door de Bruins met 5-2 te verslaan.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 101 keer
Marsosur