Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 13 november 2016 13:37

Canadiens boeken tiende thuiszege op rij

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Montreal Canadiens is thuis vooralsnog onverslaanbaar. De ploeg heeft de eerste tien thuiswedstrijden van het seizoen gewonnen en heeft daarmee een record uit 1953 verbroken. Destijds bleef de traditieclub negen thuisduels op rij ongeslagen.

Zaterdag was Montreal veel te sterk voor Detroit Red Wings. Mede dankzij één doelpunt en twee assists van center Andrew Shaw stuurden de Canadiens de tegenstander met een 5-0 nederlaag naar huis.

Een week geleden werden de fans in Columbus al getrakteerd op een doelpuntenfestijn toen Montreal met 10-0 werd verslagen en afgelopen nacht deden de Blue Jackets het nog eens dunnetjes over. Tegen St. Louis Blues werden de dubbele cijfers niet gehaald, maar de twee teams maakten er wel een spektakelstuk van. De Blue Jackets wonnen met 8-4 en voor de Blues betekende dat de derde nederlaag op rij.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 95 keer
Marsosur