Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 06 februari 2017 15:12

Patriots komen terug uit kansloze positie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
New England Patriots vs. Atlanta Falcons New England Patriots vs. Atlanta Falcons

Tom Brady mocht zondag in Houston zijn vijfde Super Bowl in ontvangst nemen, maar halverwege de wedstrijd leek het daar totaal niet op. Atlanta Falcons domineerde de eerste helft, maar stortte in de tweede helft in tegen de New England Patriots.

In de verlenging verloren de Falcons tenslotte met 34-28. Quarterback Matt Ryan en de aanval van Atlanta waren heer en meester tijdens de eerste helft van Super Bowl 51. De Falcons liepen eenvoudig uit naar een 21-0 voorsprong en het enige dat de Patriots daar tegenover konden stellen was een fieldgoal.

Met een 21-3 achterstand ging Brady aan de slag in de tweede helft, maar niet nadat Atlanta op 28-3 was gekomen. Vanaf dat moment was het afgelopen met de dominantie van Matt Ryan en zijn aanval. De Patriots vochten zich terug in de wedstrijd en kwamen in het vierde kwart zelfs langszij. Tom Brady schudde daarbij zelfs een paar 2-point conversions uit zijn mouw.

Voor het eerst in de historie moest er een verlenging aan te pas komen. Brady leidde zijn Patriots naar een snelle score en zijn verdediging deed vervolgens de rest. De 39-jarige quarterback speelde een geweldige wedstrijd en werd voor de vierde keer in zijn loopbaan gekozen tot MVP van de Super Bowl.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 94 keer
Marsosur