Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 29 februari 2016 17:57

Pellegrini extra trots op matchwinner Caballero

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Willy Caballero Willy Caballero

Manager Manuel Pellegrini van Manchester City was na het veroveren van de League Cup vooral blij voor doelman Willy Caballero, die een hoofdrol speelde in de finale tegen Liverpool. De keeper stopte in de beslissende strafschoppenreeks liefst drie penalty's.

Hierdoor trok City uiteindelijk aan het langste eind. "Heel veel media hadden me dolgraag willen bekritiseren als Caballero een fout had gemaakt, maar ik heb heel veel vertrouwen in hem. Ik ben voor alle spelers heel blij, maar voor hem in het bijzonder", zei Pellegrini na afloop.  

Manchester City leek in de reguliere speeltijd al naar de eindzege te grijpen, maar Liverpool-aanvaller Philippe Coutinho zorgde tien minuten voor tijd met zijn gelijkmaker voor een verlenging. Het bleek uitstel van executie. Pellegrini vond dat zijn ploeg de zege had verdiend. "We misten in de reguliere speeltijd al heel veel kansen. Maar als je me vraagt op welke manier ik wil winnen? Dan het liefst op deze manier via strafschoppen."

"Het is heel speciaal om een prijs op Wembley te pakken", vervolgt de coach. "We zijn niet bezig met welke prijzen we nog meer kunnen winnen, maar richten ons gewoon op de volgende wedstrijd tegen Liverpool."

Ned. Correspondent Kajee

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!


Lees 166 keer
Marsosur