Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 01 februari 2017 22:31

Barça met één been in finale na winst in Madrid

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Barcelona vs. Atletico Madrid Barcelona vs. Atletico Madrid

Supporters van FC Barcelona lijken alvast kaarten te kunnen kopen voor de finale van de Copa del Rey. Hun favoriete club won woensdagavond de eerste wedstrijd in de halve finale bij Atlético Madrid met 1-2. Volgende week is de return in Barcelona.

Al na zeven minuten was het raak voor de bezoekers uit Catalonië. Luis Suárez ontsnapte aan de aandacht van de Atlético-defensie en schoot de 0-1 tegen de touwen. Een prachtige uithaal van Lionel Messi leek het duel al na een half uur te beslissen, maar in de tweede helft beet Atlético Madrid eindelijk wat meer van zich af.

Antoine Griezmann zorgde er na een uur spelen voor dat de return niet helemaal een formaliteit wordt. De Fransman bracht Atlético terug in de wedstrijd, maar verder dan de aansluitingstreffer kwamen de mannen van Diego Simeone niet.

Donderdag wordt de andere halve finale gespeeld. Deze gaat tussen Celta de Vigo en Deportivo Alavés.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 156 keer
Marsosur