Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 03 februari 2017 01:42

Ronaldinho terug naar Barça

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Ronaldinho Ronaldinho

Ronaldinho kwam in de zomer van 2003 van PSG naar FC Barcelona voor een bedrag van 30 miljoen euro. Na 94 goals in 207 wedstrijden vertrok hij in 2008 naar AC Milan. Daarna kwam hij nog uit voor Flamengo, Atlético Mineiro, Querétaro en Fluminense. 

Zijn laatste officiële wedstrijd speelde hij in september 2015. Zijn contract bij Fluminense werd al na twee maanden verbroken door onvrede onder de fans over zijn prestaties en fitheid. Nu keert hij terug bij FC Barcelona. Niet als speler, maar als ambassadeur van de Catalaanse voetbalclub.

Ronaldinho lijkt daarmee definitief een einde te zetten achter zijn actieve spelersloopbaan. Ronaldinho zal namens FC Barcelona clinics gaan geven en demonstratiewedstrijden gaan spelen met het Legends Team. Hij zal zich ook gaan inzetten voor projecten van UNICEF, een van de sponsors van FC Barcelona. Ronaldinho zal aanstaande vrijdag in Camp Nou zijn handtekening zetten en gepresenteerd worden als ambassadeur van de club.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 278 keer
Marsosur