Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Zwemster Ranomi Kromowidjojo heeft zaterdag op de Olympische Spelen naast de medailles gegrepen op de 50 meter vrije slag. De titelverdedigster tikte als zesde aan, in een tijd van 24,19. Het goud ging naar Pernille Blume, die 24,07 klokte.

Lees meer...

Michael Phelps heeft zijn loopbaan met zijn 23e olympische titel afgesloten. Het Amerikaanse zwemwonder won zaterdag met zijn landgenoten het goud op de 4x100 meter wisselslag. Voor deze race maakte hij bekend dat dit zijn laatste race zou zijn.

Lees meer...

Michael Phelps is er op de Spelen in Rio de Janeiro niet in geslaagd de 100 meter vlinderslag voor de vierde keer op rij te winnen. De 22-voudig olympisch kampioen werd oorbijgestreefd door de Singaporees Joseph Schooling.

Lees meer...

De Japanse zwemster Rie Kaneto heeft donderdag op de Olympische Spelen het goud gepakt op de 200 meter schoolslag. Kaneto kroonde zich met 2.20,30 tot olympisch kampioene. De Russin Joelia Efimova moest opnieuw genoegen nemen met zilver.

Lees meer...

Zwemmer Michael Phelps heeft zijn 22e olympische titel binnen. Het Amerikaanse zwemfenomeen schreef donderdag op magistrale wijze voor de vierde keer op rij de 200 meter wisselslag op zijn naam. Phelps zegevierde in 1.54,66, ver voor de rest.

Lees meer...

Belmonte Garcia heeft voor het eerst in haar loopbaan een gouden plak op de Spelen behaald. De Spaanse was op de 200 m vlinderslag in een zinderende finale Madeline Groves net te snel af. Zoals zo vaak schoot favoriete Groves uit de startblokken.

Lees meer...

Er is een verklaring voor het groene water dinsdag tijdens het schoonspringen in Maria Lenk Aquatics Centre. Opvallend was dat het water in het waterpolobad wel de normale blauwe kleur had. Het organisatiecomité was er snel bij om de schrik weg te nemen.

Lees meer...

Michael Phelps won dinsdag de 20e en 21e gouden olympische medaille uit zijn loopbaan. De winst op de 200 meter vlinderslag was speciaal voor de 31-jarige Amerikaan. "Missie voltooid", zei Phelps na de 200 meter vlinderslag.

Lees meer...

De Amerikaanse zwemster Katie Ledecky heeft haar tweede titel op de Olympische Spelen binnen. De negentienjarige Ledecky schreef dinsdag na de 400 meter vrije slag ook de 200 vrij op haar naam. De Amerikaanse zegevierde in 1.53,73.

Lees meer...

Michael Phelps heeft zijn negentiende gouden medaille op de Olympische Spelen binnen. De beste olympiër ooit trapte zijn vijfde Spelen zondagavond in Rio de Janeiro af met goud met de Amerikaanse estafetteploeg op de 4x100 meter vrije slag.

Lees meer...
Pagina 1 van 2
Marsosur