Top Banner
Brain Evelyn scoort gouden doelpunt voor Natio U17 ------------- Nationaal badminton circuit 2017 ------------- Real Madrid haalt opgelucht adem ------------- Hamilton is volgens Bottas te kloppen ------------- PSG vernedert Barça
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

De Surinaamse Atletiek Bond (SAB) zal in de competitie van 2017, Kids Athletics introduceren. Het is voor het eerst dat deze vorm van atletiek voor de pupillen tussen 6 – 13 jaar is opgenomen op de wedstrijdkalender.

Lees meer...

De Guyanees Cleveland Thomas is zondag winnaar geworden van de 14e Bigi Broki Waka. In de categorie 10 kilometer snelloop had Thomas een tijd van 34 minuten en 40 seconden nodig. Lorenzo Main met een tijd van 35 minuten en 15 seconden werd tweede.

Lees meer...

Het meest spectaculaire loopevenement van Suriname komt er weer aan. Op 8 januari 2017 wordt voor de 14e keer de Bigi Broki Waka georganiseerd. Deze loop bestaat uit een 10km snelloop, 5km snelloop, 5km wandel-trimloop en 2,5km Run 4 Kids.

Lees meer...

In verband met het 45-jarig bestaan, organiseert NV Havenbeheer Suriname een Wandel - en Trimloop. Dit atletiek evenement zal worden gehouden op zaterdag 26 november 2016 met als start en finish het hoofdkantoor van NV Havenbeheer Suriname.

Lees meer...

Usain Bolt staat voor het eerst in zijn carrière aan de start van een wedstrijd in Australië. De Jamaicaan neemt deel aan de Nitro Summer Series. Volgens lokale media krijgt de atleet meer dan één miljoen dollar voor zijn optreden (Euro 900.000).

Lees meer...

Forde en Tanner hebben zaterdag de eerste editie van de 14e South American 10Km Road Classic Race op hun naam geschreven. Bij de heren werd Cleveland Forde eerste, terwijl zijn Guyanese landgenote Euleen Josiah-Tanner bij de dames winnares werd.

Lees meer...

De Surinaamse Atletiek Bond heeft op zondag 21 augustus 2016 met de Nationale Kampioenschappen haar seizoen afgerond. De onderdelen sprint, verspringen, kogelstoten, estafette, speerwerpen, hinkstapspringen en hoogspringen werden afgewerkt.

Lees meer...

Usain Bolt heeft zijn achtste gouden olympische medaille binnen. De Jamaicaanse grootheid won in Rio de Janeiro de 200 meter in een tijd van 19,78. Andrew de Grasse eiste het zilver voor zich op in 20,02. Christophe Lemaitre veroverde brons (20,12).

Lees meer...

SNL heeft goede zaken gedaan. In een tijd van 58m17s wist Jonathan Baktawar van SNL, de mini marathon van Saint Laurent op zijn naam te schrijven. Nummer twee werd Chomeynie Pinas eveneens van SNL (1h00m39s), terwijl Antoine Kieffer drie werd.

Lees meer...

Jemima Sumgong pakte de olympisch titel op de marathon. De Keniaanse liep op 1,5 km van de finish weg bij Eunice Kirwa uit Bahrein. Wereldkampioene Mara Dibaba uit Ethiopië moest na 39 km bij het duo lossen en pakte het brons.

Lees meer...
Pagina 1 van 7
Marsosur