Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 29 maart 2017 22:17

Surinaamse Badminton Bond sluit Shuttle Time succesvol af

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
SBB foto: Shuttle Time Nickerie (overhandiging badminton matriaal aan kindertehuis Gaytrie) SBB foto: Shuttle Time Nickerie (overhandiging badminton matriaal aan kindertehuis Gaytrie)

De Surinaamse Badminton Bond heeft op 28 maart, het project Shuttle Time succesvol afgerond. Dit project liep van 23 - 28 maart. Shuttle Time is een badmintonontwikkelingsprogramma waarbij leerkrachten en toekomstige leerkrachten de basiskennis en vaardigheden aanleren.

Deze gebruiken zij vervolgens om hun leerlingen kennis te laten maken met de badmintonsport. Het is de bedoeling om de badmintonsport verder via scholen te introduceren. Shuttle time is intussen al in 101 landen geintroduceerd. Nu mag Suriname zich ook aansluiten bij deze landen.

Het Shuttle Time programma werd door de Jamaicaanse certified BWF (badminton wereld federatie) coach, dhr.Richard Wong , geleid. Op 24 maart werd de kick off van dit traject gestart in Moengo, waarna Nickerie in de periode 25 - 26 maart volgde. Het traject werd vervolgens in Paramaribo afgesloten op 28 maart.

De voorzitter van de Surinaamse Badminton Bond, dhr. Redon Coulor, is ontzettend blij dat het Shuttle Time programma eindelijk is afgerond en dat Suriname zich nu mag toevoegen in de rij van landen die dit traject succevol hebben afgerond. Hij heeft het vertrouwen dat dit programma een bijdrage zal leveren in het ontdekken van jonge badmintontalenten. Dit zal bijdragen aan de ontwikkeling van deze sport, welke ook als beleidsdoel is opgenomen binnen de Surinaamse Badminton Bond. De voorzitter zegt verder dat met de opgedane kennis het ook de bedoeling is om verder te gaan naar andere districten.Surinaamse Badminton Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 251 keer Laatst aangepast op woensdag, 29 maart 2017 22:46

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora