Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 02 mei 2017 00:12

21ste Ro Caster Memorial Badminton toernooi 2017

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 29 en 30 april 2017 werden in de Chinese Sporthal voor de 21ste keer het Ro Caster Memorial Badminton toernooi gehouden. De kinderen in de leeftijdsklasse U-11 hebben het heel goed gedaan, de toekomstige prof spelers om het zo te noemen.

In de klasse U15 bij de jongens enkel was dat een triller. Een spannende finale wedstrijd tussen Jason Chen van KNTS en Kevin Karg van badminton club Golden Eagles. De eerste set werd door Jason Chen gewonnen met een setstand van 21-18. In de tweede set moest Kevin Karg terug komen van een achterstand. Het was een zeer taaie wedstrijd met cross drop shots en smashes langs de lijnen voor beide spelers.

Maar Kevin Karg trok aan het langste eind. Het werd een zeer vermoeiende 22-20 in het voordeel van Kevin Karg. In de derde, beslissende wedstrijd, was de vermoeidheid bij beide spelers te merken. Maar de toeschouwers mogen niet ontevreden zijn, omdat deze twee talentvolle spelers van hun beste kant hebben laten zien. In de derde wedstrijd werd het een 21-16 in het voordeel van Jason Chen.

De Surinaamse Badminton Bond kijkt terug naar een geslaagd toernooi en feliciteerd alle winnaars en niet winnaars. Zij geeft aan dat de spelers niet mogen opgeven en hun best blijven doen.

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 120 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora