Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 11 juni 2017 14:42

Finales badminton Clubkampioenschappen succesvol afgerond

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
U-17 badminton Clubkampioenschappen winnaars 2017 U-17 badminton Clubkampioenschappen winnaars 2017

Op 10 juni jongstleden is de finaledag van de Clubkampioenschappen badminton succesvol afgerond onder auspicien van de Surinaamse Badminton Bond (SBB). De wedstrijden zijn gespeeld in de Chinese Sporthal aan de Dr Sophie Redmondstraat.

De SBB kijkt terug op een zeer geslaagd event. De sfeer zat er goed in, de clubs hebben groot gehoor gegeven aan de oproep om zoveel mogelijk support te geven aan hun teams. De spanning zat er goed in, de spelers hebben zich van hun beste kant laten zien.

Badminton club Perfect Flying Feathers (PFF) is de nieuwe club kampioen in de B-klasse geworden en ook in de U-17 klasse wisten zij de titel te bemachtigen. Sociale Culturele Vereniging Uitvlugt (SCVU) heeft de tweede plaats in de B-klasse bemachtigd en in de U-17 klasse werd Kon Nie Tong Sang (KNTS) tweede.

In de U-13 klasse is de titel gegaan naar de Golden Eagles gevolgd door SCVU op de tweede plaats. De vriendschappelijke wedstrijden in de A-klasse tussen ‘Team Mitchel’ en Team Redon’ is gewonnen door Team Mitchel.

De clubs met de meeste supporters zijn verrast met een kado voor hun vereniging. Om de badmintonsport en de verenigingen een boost te geven, heeft de SBB een badmintontas met attributen beschikbaar gesteld voor de clubs met de meeste aanhangers tijdens de finale dag.

De club met de meeste supporters was Sociale Culturele Vereniging Uitvlugt (SCVU), Perfect Flying Feathers (PFF) is op de tweede plaats beëindigd en Golden Eagles op de derde plaats. Met trots heeft de SBB ook Brian Kliwon gehuldigd, hij is de eerste geaccrediteerde Badminton World Federation (BWF) Umpire van Suriname.

De resultaten: B-klasse: 1. Perfect Flying Feathers (PFF), 2. Sociale Culturele Vereniging Uitvlugt (SCVU), 3. Kon Nie Tong Sang (KNTS), 4. Badminton Club Clearshot, 5. Badminton Club Lelydorp (BCL).

U-17 klasse: 1. Perfect Flying Feathers (PFF), 2. Kon Nie Tong Sang (KNTS), 3. Golden Eagles, 4. Badminton Club Lelydorp (BCL), 5. Sociale Culturele Vereniging Uitvlugt (SCVU). U-13 klasse: 1. Golden Eagles, 2. Sociale Culturele Vereniging Uitvlugt (SCVU).B-klasse winnaars 2017U-13 winnaars 2017Surinaamse Badminton Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 157 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK